Yalın, Tatlıyla Balla’yı tüm dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sundu

Şarkıcı Yalın, önümüzdeki günlerde yayımlayacağı ‘Bayıla Bayıla’ albümünün çıkış şarkısı Tatlıyla Balla’yı tüm dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sundu. Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçılarından Yalın, önümüzdeki haftalarda Seyhan Müzik etiketiyle yayımlayacağı “Bayıla Bayıla” isimli albümünün çıkış şarkısı Tatlıyla Balla’yı tüm dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sundu

Yüksek enerjisi ve umut dolu sözleri ile müzikseverlerin diline dolanacak olan “Tatlıyla Balla”, Yalın’ın heyecan ve özlemle beklenen yeni albümü “Bayıla Bayıla”nın gelişini müjdeliyor. Dinleyenlerin ruhuna umut aşılayarak iyi gelecek sözleri Yalın’ın kaleminden çıkan “Tatlıyla Balla”nın müziği ise Yalın ve Özgen Akçetin’e ait.

4 yıllık aranın ardından hepsi birbirinden güçlü ve duygu dolu 11 şarkıdan oluşan albümde hızlı ve yüksek tempolu şarkıların yanı sıra Yalın’la özdeşleşen ve dinleyicilerin kalbine dokunan baladlar da bulunuyor.

12 yıllık müzik kariyeri boyunca 5 albüm, 1 maxi single, 5 single çalışmasına imza atan ve ilk albümünden bu yana her albümü sevenlerinden yoğun ilgi gören pop müziğin başarılı sanatçısı Yalın’ın heyecanla beklenen ve önümüzdeki haftalarda dinleyicisiyle buluşacak olan albümü “Bayıla Bayıla”nın çıkış parçası “Tatlıyla Balla”, tüm dijital platformlarda sevenlerinin beğenisine sunuldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.