Yalın, çocukların kahramanı oldu!

9 Eylül 2013’te kurulan ve Türkiye’de ve dünyada dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen SosyalBen Vakfı’nın 2019 Gönüllü Elçisi Yalın, Fuat Soylu İlk ve Orta Okulu’nda gerçekleştirdiği müzik atölyesinde SosyalBen Çocukları’yla dolu dolu bir gün geçirdi.

SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi Yalın: “Bugün SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi olarak ilk defa çocuklarla bir araya geldik. Hem de buluşma konumuz müzikti… Böylesine güzel işler yapan, tüm dünya çocuklarını sahiplenen SosyalBen Vakfı’yla tanıştığım an farklı duygular hissettim. Söylediğimiz şarkılarla adeta ritmin ve notların büyülü dünyasına el ele tutuşup yürüdük. SosyalBen çocuklarla aramda bir köprü oldu. Hep bir çocuğum olsun istemiştim, şimdi 22.000’den fazla çocuğun hayatına dokunan bir vakıfla iş birliği içerisindeyim. Duygularımı tarif etmek imkânsız. Onların hayatlarına dokunabilmek, hep göz ardı ettiğimiz yetenek keşfi ve geliştirilmesi için çalışmak beni çok motive edecek. Bugün burada başlayan yolculuğumuzun tüm Türkiye ve dünyaya yayılmasını diliyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

blank

SosyalBen Vakfı Kurucusu Ece Çiftçi SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi Yalın hakkında: “Yalın gibi değerli bir sanatçıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. SosyalBen Çocukları kendilerini ve yeteneklerini keşfederken Yalın’dan çok ilham alacak. Çalıştıkça ve inandıkça çok güzel işler yaptık. 350’ye varan gönüllü sayımız ve Yalın’la bu sene güzel işler yapmaya, çocuklarımızın bugünleri hepimizin yarınları için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yalın, çocukların yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek üzere SosyalBen Vakfı’nın 2019 çalışmalarında birebir rol alacak. Müzik atölyelerinde çocukların yeteneklerini keşfedecek Yalın, yarının büyük müzisyenlerini yetiştirmek için çalışacak. Yalın, #gönülverdim hashtagiyle çocukların yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmenin yanı sıra gönüllülük kavramının toplumda yaygınlaştırılması için çalışmalar gerçekleştircek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.