Yalın, Antalya’da şarkılarını 25 bin kişiyle söyledi

Pop müziğin başarılı ismi Yalın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalyalı sevenleriyle buluştu.

Aşk şarkılarının efsane ismi Yalın, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında dün akşam Antalya’da konser verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde Yalın, şarkılarını yaklaşık 25 bin kişiyle tek bir ağızdan seslendirdi.Yaklaşık 2 buçuk saat süreyle sahnede kalan Yalın, kendisini izleyeme gelen Antalyalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Muhteşem sahne performansı ve repertuvarıyla izleyenlerden tam not alan Yalın, Antalyalı sevenlerinin ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, konserin finalini ise 10. Yıl Marşı ile yaptı. 10 Yıl Marşı’nı yaklaşık 25 bin Antalyalı seveniyle birlikte seslendiren Yalın, yoğun istek üzerine 2 kez bis yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.