Yalan beyanla suçlanan Berkay yan çizdi!

Futbolcu Arda Turan ile karıştığı kavga nedeniyle bugün hakim karşısına çıkan şarkıcı Berkay Şahin, mahkemede 1000 TL geliri olduğunu söyleyince eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Berkay, daha sonra sosyal medya hesabından “1000 TL kazanmadığımı zaten herkes farkındadır” açıklamasını yapmış, bu kez de ‘yalan beyan’ verdiği konusunda eleştirilmişti. Ünlü şarkıcı olayla ilgili yeni bir video daha yayınladı.

Berkay Şahin, Arda Turan ile ettiği kavgadan dolayı birlikte bugün İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeydi. Eşiyle birlikte duruşmaya katılan Berkay, aylık gelirinin 1000 TL olduğunu açıklamış ve şaşkınlık yaratmıştı.

Dava sonrasında Berkay’dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Ünlü popçu, Instagram hesabından şöyle dedi: “Arkadaşlar 1000 TL’ye takılmışsınız ama onu niye söylediğim aşikâr. 1000 TL kazanmadığımı zaten herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin.”

“YAPTIRIMDA BULUNULACAK MI?”

Berkay’ın bu açıklamasının ardından birçok kişi, “Berkay’ın mahkemeye yönelik verdiği yalan gelir beyanıyla ilgili bir yaptırımda bulunulacak mı?” diye sordu.

BERKAY AÇIKLAMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Berkay, akıllarda uyandırdığı soru işaretlerini daha da artırdığını anladıktan sonra konuyla ilgili bir video daha çekme gereği duydu. Mahkemede ifade verirlerken Arda Turan’ın ‘300 bin euro kazanıyorum’ sözlerini böbürlenme olarak algıladığını söyleyen Berkay bunun üzerine kinaye yaparak ‘Ben de bin lira kazanıyorum’ dediğini söyledi ve “Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.