Yakın Doğu Üniversitesi ‘yetenekli’leri bekliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nde faaliyet gösteren Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümü lisans, yüksek lisans ve doktora yetenek sınavı ile 20-21 Haziran tarihlerinde öğrenci alımı gerçekleştirecek.

KKTC (İGFA) – Sınava hazırlanmak isteyen öğrenciler, 13-17 Haziran tarihleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği öğretim elemanları tarafından ücretsiz olarak verilecek hazırlık kursuna katılabilecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği’nin lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik düzenleyeceği yetenek sınavı, 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak.

YÖK ve YÖDAK onaylı programda eğitim almak isteyen KKTC ve Türkiye vatandaşları için yetenek sınavları, 20 Haziran Pazartesi günü çevrimiçi; 21 Haziran Salı günü saat 10:00’da ise yüz yüze olarak yapılacak.

Sınava katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını Yakın Doğu Üniversitesi ve temsilciliklerine yapabilecekleri gibi online ve telefonla da gerçekleştirebilecekler.

Adaylar [email protected] adresine mail göndererek ya da 0392 223 64 64/5168 numaralı telefon ve +90 533 8544308 WhatsApp mesaj hattı ile de ön kayıt yaptırabilecekler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.