Yağmur Tanrısevsin’den sahipsiz hayvanlara destek

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, atv’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Kalp Yarası’nın başarılı oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hayvansever kimliği ile tanınan Yağmur Tanrısevsin, ziyarette bakım ve rehabilitasyon merkezinde bulunan hayvanlarla tek tek ilgilenirken, çalışanlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan ziyarette yaptığı konuşmada ‘Bu canların bize emanet olduğunu, her canlıyı Allah’ın yarattığı bir güzellik olarak kabul edip, onlarında yaşama hakkı olduğunu bilen bir kültür ve medeniyetin mensupları olduğumuzu’ dile getirdi.

İstanbul’da bulunduğu zamanlarda sürekli barınakları ziyaret ettiğini söyleyen başarılı oyuncu Tanrısevsin ise ‘Bu barınakta tedavi süreci devam eden hayvanların tedavilerini takip edeceğim ve sahiplendirilmeleri içinde elimden geleni yapacağım” diyerek duygularını aktardı.

​​blank

‘Kalp Yarası’ yeni bölümüyle pazartesi akşamı atv’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.