Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç’tan ortak ayrılık açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin’in ayrıldığı iddia edilmişti. Ünlü çiftten iddialara yanıt geldi.

4 yıldır aşk yaşayan ve evlenmeleri beklenen Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin’in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Tanrısevsin’in, sevgilisi Oğuzhan Koç ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması da dedikoduları iyice alevlendirmişti.

AÇIKLAMA GELDİ

İddiaların magazin gündemine damga vurmasının ardından Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin, bugün sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı. Ayrılık haberlerini doğrulayan çift, şu satırları paylaştı.

blank

‘DOSTÇA VE SAYGIYLA BİTİRDİK’

Herkese merhaba, Bugünlerde aklımız, kalbimiz, hepimizin güvenliği için mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimiz’le. Onların yuvalarına sağ salim dönmelerinden daha önemli bir gündem olamaz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu yoğun ve hassas günleri düşünerek gündemi meşgul etmemek için sessiz kalmaya çok dikkat ettik. Ancak ilişkimizin bitişi sonrasında medyada yer alan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapmak zorunda kaldık. 4 yıl önce sevgi ile başladığımız ve birbirimize karşı hiç bir insani hata yapmadan sürdürdüğümüz ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Bu kararımıza ve sonrasında yaşayacağımız sürece herkesin saygı ve hassasiyetle yaklaşacağına inanıyoruz.

Oğuzhan-Yağmur

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.