Yağmur Aşık, Emre Aşık iddialarına cevap verdi

Emre Aşık, boşanma esnasında olduğu eşi Yağmur Aşık’ı kendisine ait olan evden polis zoruyla çıkartmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Aşık, cephesinden Sarnıç’ın evi tanınmaz hale getirdiği suçlaması yapıldı.

YouTube video

Çıkan bu iddiaların ardından Yağmur Sarnıç sessizliğini Uçankuş TV’de ekrana gelen “Canlı Masa”da bozdu.

Yağmur Sarnıç, “Mahkeme usulsüz bir karara imza attı. Aynı günde evi boşaltmam istendi. Kesinlikle mal kaçırma söz konusu değil. Kendime ait olan parasını kendim ödediğim eşyalarımı aldım. Onların bahsettiği gibi vurma kırma söz konusu değil. Benim bir gün içinde evimi taşımam isteniyor, aynı gün içinde ev buluyorum. Benim evi temizleyecek vaktim yoktu. Şominenin camını çok eskiden çalışanımız kırdı temizlerken. Yıllardır kırıktı eski görüntüleri de mevcut” ifadelerinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.