Ya Çok Seversen’de Ateş ve Leyla’dan adada romantik anlar

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı, Ya Çok Seversen’in bu akşamki yeni bölümüne Ateş ve Leyla’nın adadaki romantik anları damga vuracak.

Yayınlandığı her bölümüyle hem ülkemizde hem de dünyanın birçok ülkesinde gündem olan ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümüne Kerem Bürsin’in hayat verdiği Ateş ile Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Leyla’nın aşk dolu romantik anları damga vuracak. Birlikte adaya giden ikili adanın romantik atmosferinde izleyicileri yaşadıkları aşkın içine çekecek.

blank

Senaryosunu Erdi Işık, Karden Kasaplar, Ceyda Aşar, Senem Birlik’in birlikte yazdığı ve Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle bu akşam Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.