Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün senaryosunu yazdığı, oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer aldığı Ya Çok Seversen’in setinde geçtiğimiz günlerde eğlenceli anlar yaşandı. Yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders alan Hafsanur Sancaktutan’ı partneri Kerem Bürsin de yalnız bırakmadı. İkilinin danstaki uyumları karelere de yansıdı.

blank

‘‘Ya Çok Seversen’’ yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.