Xiaomi bu yıl içinde kullandığı teknolojileri özetledi

Yenilikçi çalışmalara imza atan Xiaomi 2019 teknolojilerini açıkladı. 2020 yılına girerken, Xiaomi bu yıl içinde kullandığı teknolojileri özetledi.

Mi Geliştirici Konferansında Xiaomi, 2019 yılında kullandığı yeni teknolojileri tek tek tanıttı. Bu teknolojiler arasında en dikkat çeken ise deprem uyarı sistemi oldu.
MIU 11 arayüzünün yayınlanması 20 Eylül’de testlerine başlanan deprem uyarı sistemi, Xiaomi’nin geliştirdiği en yenilikçi teknolojiler arasına yer alıyor. Care-life Institute ile ortak çalışılan projede, şu an için Sichuan eyaleti için bilgilendirme yapılabiliyor. Sistem, gelecekte Çin’in tamamında kullanılabilir hale gelecek.

Bu yıl hayatımıza giren bir diğer teknoloji ise sesli asistan XiaoAi3.0 oldu. Kısa sürede Çin’de en çok kullanılan sesi asistan olan XiaoAi3.0 toplamda 49,9 milyon kullanıcıya ulaştı.

Bu ve benzeri teknolojileri 2019 yılında kullanıcıları ile buluşturan Xiaomi, geleceğin en önemli üreticileri arasında yer almaya devam edecek gibi görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.