Will Smith’in akıbeti ne olacak? Akademi’den kriz toplantısı

Oscar ödül töreninde Will Smith’in, eşi Jada’nın saçlarıyla ilgili espri yapan komedyen Chris Rock’a attığı tokat dünya gündemine oturmuştu. Akademi heyeti, skandal sebebiyle Smith’e yönelik yaptırımları tartışmak üzere toplanıyor.

YouTube video

Akademi heyeti, 94. Oscar töreninde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili esprisi üzerine sahneye çıkarak komedyen Chris Rock’a tokat atan aktör Will Smith’le ilgili olası yaptırımları tartışmak üzere erken toplanıyor. 18 Nisan yerine bugün toplanmaya karar veren Akademi’nin başkanı David Rubin, “Bunun zamanında ele alınması, ilgili herkesin çıkarınadır” dedi.

AKADEMİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Smith geçtiğimiz günlerde Akademi üyeliğinden istifa ettiğini açıklamış “Yaptığım hareketler şoke edici, acı verici ve bağışlanamaz” demişti.

Smith’in istifasını kabul eden Akademi heyeti cuma günü yapacağı toplantıyla ilgili açıklamasında; askıya alma veya ihraç etmenin artık bir olasılık olmadığını ancak başkaca yaptırımları tartışacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen 94’üncü Oscar Ödülleri’nde Will Smith, eşinin rahatsızlığı hakkında şaka yapan komedyen Chris Rock’a sahneye çıkıp tokat atmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.