WhatsApp’ta ‘tatil modu’ dönemi başlıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması ‘tatil modu’ özelliği ile kullanıcılarının alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp platforma entegre etmeye hazırlandığı özelliği ile gündemde.

Zira görselleri basına sızan ve henüz geliştirme aşamasında olan ‘tatil modu’ özelliği ile WhatsApp kullanıcılarının alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

Peki yeni güncelleme kullanıcılara neler sunuyor?

Tatil Modu aktif hale geldiğinde, arşive alınmış mesajların, yeni bir mesaj geldiğinde dahi arşivde kalmasını sağlayacak.

Yeni güncelleme ile platforma entegre edilecek olan bir başka yenilik ise WhatsApp hesabı ile Instagram hesabını bağlama olacak.

WhatsApp, konuşmaları tamamen sessize almak iseyenler için yeni özellikler geliştiriyor.

WhatsApp, çok fazla konuşmanın döndüğü grupları ve kişileri sessize alacağı özelliklerini geliştiriyor.

Bu sayede istenmeyen sohbetlerden rahatsız olan ancak sohbetten çıkamayan kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir seçenek geliştiriliyor. ‘Sessize al’ modu

WhatsApp ayrıca sessiz mod özelliğini de bir üst seviyeye taşıma kararı almış.

Bugüne kadar sessize alınmış olan sohbetlerden herhangi bir bildirim gelmese de mesaj rozeti görünüyordu.

Ancak yeni sessiz modu ile uygulama ekranında herhangi bir simge görülmemiş olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.