WhatsApp’a 3 yeni özellik geldi

Facebook’un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni güncelleme geldi.

Dünya çapındaki en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni güncelleme geldi. iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad’ler için yayınlanan 2.17.30 sürüm güncellemesi, 94 MB boyutunda ve çeşitli yenilikler içeriyor.

Yeni güncellemede en işlevsel özelliğin yeni cevaplama kısayolu olduğunu söyleyebiliriz. Böylece son güncellemeyi yapan WhatsApp kullanıcıları, cevaplamak istediği mesajı sağa doğru kaydırarak hızlı bir şekilde cevaplayabilecek. Böylece her defasında mesajın üstüne basılı tutarak ‘cevapla’ butonuna basmaya gerek kalmayacak.

blank

WhatsApp’ta artık karşı tarafa göndermek istediğiniz medyalara renkli filtreler ekleyebiliyorsunuz. Böylece fotoğraf, video veya GIF gönderirken, yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere ekranı yukarı kaydırmak yetiyor. Sonrasında 6 farklı filtre içinden en beğendiğinizi seçip gönderebiliyorsunuz.

Diğer bir yenilik ise yine yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere fotoğrafların gruplandırılması. WhatsApp’ın bu yeniliği de bir hayli beğenilecek gibi duruyor. Zira zaman zaman art arda gelen fotoğraflar can sıkıcı olabiliyor ve bazıları gözden kaçabiliyor. Bu yenilikle birlikte kullanıcılara çok daha düzenli ve kolay bir görünüm sunulmuş oluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.