WhatsApp için yeni özellikler geliyor

Android 8.0 Oreo, WhatsApp için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp, şimdi mesaj bildirimleri, sohbet geçmişi yedekleme, kritik uygulama uyarıları, hata bildirimleri, medya oynatma, Kategorize edilmemiş, diğer bildirimler, medya gönderme ve sessiz bildirimler gibi 10 bildirim kanalını destekliyor.

Bu ayarların her biri ayrı ayrı kontrol edilebilir, böylece uygulamadan aldığınız bildirimlere öncelikler ayarlayabilirsiniz. Bildirimi basılı tutarak tek bir bildirimi tümüyle devre dışı bırakabilir veya denetleyebilirsiniz, ardından türünü orada göreceksiniz ve anında devre dışı bırakabilirsiniz. Ve tamamen devre dışı bırakmak istemiyorsanız, önceliğini, Tüm Kategoriler’e dokunarak değiştirebilirsiniz. Bu, sizi ne yapmak istediğinizi seçebileceğiniz ayarlara götürür.

Son WhatsApp güncellemesinin bir diğer önemli eklemesinde, sesli aramadan görüntülü görüşme seçeneğine geçiş yapma özelliği var. Böylece, görüntülü sohbet için sesli aramayı kapatıp tekrar aramak yerine, kolayca arasında geçiş yapabilirsiniz. Bir sesli arama sırasında video düğmesine dokunduğunuzda, bir istek gönderilir ve istek kabul edebilir veya reddedebilirler.

WhatsApp’ın beta test kullanıcısıysanız, bu özellikleri PlayStore üzerinden V2.18.18 beta sürümünde kolayca alabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.