“Wedding By The Bosphorus” Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşti

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Wedding By The Bosphorus’’, 1-2 Aralık tarihlerinde Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşti.

Ece Sükan, Özge Özder, Pınar Tartan, Raşit Bağzıbağlı, Banu Güven gibi isimlerin katılım sağladığı festival yoğun ilgi gördü.

Festivalin açılış defilesini ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, görkemli bir şov ile gerçekleştirdi. Defilede, 2019 gelinlik trendlerinin belirleneceği İlkbahar/Yaz koleksiyonu sunuldu. Defile için özel bir dekorasyon hazırlayan Designia İstanbul Weddings & Events; Rusya’da üretilen el yapımı çiçek avizeler, frozen çiçekler ve simli ip perdeler ile kıyafetlerin asaletini tavana yansıttı.

‘’Wedding By The Bosphorus’’, ünlü moda tasarımcısı Banu Güven’in “Inspirit ‘19” koleksiyonundan en özel gelinliklerini sunduğu defile ile devam etti.
Doğanın döngüsünün birer parçası olan, canlanma ve yenilenme evresinden yola çıkarak hazırladığı koleksiyon davetlilerle buluştu. Defilede ayrıca Ahu Özdemir tarafından hazırlanan saç aksesuarlarında su incileri ve çiçek form detayları dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.