Watsons’tan Gençlik Festivali!

Kesintisiz eğlence ve muhteşem Watsons deneyimi
Watsons Gençlik Festivali’nde buluşuyor!

Watsons, enerji dolu renkli dünyasını gençlerle buluşturmaya devam ediyor! 28 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul kampüsünde gerçekleşecek Watsons Gençlik Festivali ile bir ilke imza atacak olan Watsons Türkiye; müziği, eğlenceyi ve muhteşem Watsons deneyimini bir arada sunuyor! Watsons Türkiye, iş birliğinde bulunduğu global ve lokal pek çok markayı 10.000’e yakın gençle Watsons Gençlik Festivali aracılığıyla bir araya getirecek. Athena, Gazapizm, İkiye On Kala, Nova Norda, Sufle ve Deeperise gibi birçok güçlü ismin sahne alacağı Watsons Gençlik Festivali’nde katılımcılar bir yandan müziğin keyfini çıkarırken bir yandan da festival alanında konumlanacak markaların deneyim ve sosyalleşme alanlarında eğlenceli vakit geçirecek. Ayrıca festival alanında bulunacak yemek alanları ve sürpriz deneyim alanları ile Watsons Gençlik Festivali katılımcılarını unutulmaz bir gün bekliyor!

Watsons’ın 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Watsons Gençlik Festivali’ne sayılı günler kala festivalin coşkusunu sevdiklerinizle yaşamanız için “1 Alana 1 Bilet Hediye!” kampanyası devam ediyor. Festivale katılmak isteyen katılımcılar “1 Alana 1 Bilet Hediye” kampanyasından Passo.com.tr üzerinden 2 bileti 250TL’ye satın alarak ya da İstanbul’da bulunan Watsons mağazalarından Watsons Card’a özel “1 Alana 1 Bilet Hediye” kampanyasından 250TL yerine sadece 200TL’ye yararlanabilecekler. Watsons Gençlik Festivali ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için watsonsgençlikfestivali web sitesini ziyaret edebilir ve watsonsgenclikfestivali instagram hesabını takip edebilirsiniz!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.