Warner Bros Pictures, Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk’ten beklenen fragmanı yayınladı

Harry Styles’ın olduğu görüntüler bir günde 6 milyondan fazla izlendi!

Warner Bros. Pictures, Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk’ten beklenen fragmanı yayınladı. One Direction ile dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve ilk kez bir sinema filminde yer alan Harry Styles’lı görüntüler sadece bir gün içinde 6 milyondan fazla kez izlenerek bir de rekor kırdı.

2. Dünya Savaşı’nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkirk Tahliyesi ile ilgili olacak olan filmin başrollerinde Tom Hardy’nin yanı sıra yönetmenin Kara Şövalye ve Başlangıç filmlerinde de kadroda yer verdiği Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy yer alırken, filmin kadrosunda Jack Lowden, Aneurin Barnard, Fionn Whitehead ile Harry Styles da yer alacak.

1940’ta gerçekleşen Dunkirk Tahliyesi sonucunda 225 bin İngiliz ve Kanadalı, 120 bin Fransız askeri olmak üzere 345 bin asker ölüm çemberinden kurtarılmıştı.

Filmin 21 Temmuz 2017’de vizyona girmesi planlanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.