Vuslat’ın yayın tarihi belli oldu!

TRT1’in sevilen dizisi “Vuslat” 16 Eylül Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

TRT 1’in başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı; kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı Vuslat, 16 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00’de yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu ve senaryosunu Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat’ın ikinci sezon ilk bölüm fragmanı da büyük beğeni topladı.

Vuslat etkileyici hikayesiyle, 16 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.

blank

“Vuslat” Hakkında
İbn Arabi’ nin, hayatla iç içe olarak da ifade edebileceğimiz Satranc-ı Urefa’sı yani Ariflerin Satrancı oyunu, Vuslat’ın temelini oluşturur. Bu oyun, kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğudur. Oyun 101 basamaktan oluşur ve her basamağındaki maddeler, “iyi insan” olma adımında karşılaşılan değerleri temsil eder. Bu oyundaki menziller, Aziz’in olduğu kadar izleyicilerin de yoludur.

TRT1’in heyecanla beklenen dizisi Vuslat’a dört yeni isim katıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.