“Vuslat” İkici sezon ilk bölümüyle pazartesi akşamı TRT 1’de

TRT 1’in yapımını A23 Medya’nın, yapımcılığını Uğur Veli ve Raif İnan’ın üstlendiği sevilen dizisi Vuslat, yeni sezonda ekrana gelmek için gün sayıyor.

Başrollerinde; Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar yer aldığı ‘Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu” nun serüveni üzerine kurgulanmış olup, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatıyor.

blank
Vuslat

Dizinin yeni sezon afişi de yayınlandı

16 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00’de ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Vuslat’ın yeni sezon afişi de yayınlandı.

Kadir Doğulu’nun ‘Aziz’, Devrim Özkan’ın ‘Feride’, Mehmet Özgür’ün ‘Salih Baba’ ve Ümit Kantarcılar’ın ‘Kerem’ karakterlerini canlandırdıkları ‘Vuslat’ın afişi, çarpıcı görseli ile dikkat çekiyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu, yüksek temposu ve fark yaratan rejisiyle, izleyicileriyle buluşmak için artık gün sayan ‘Vuslat’, 16 Ocak Pazartesi saat 20.00’de TRT 1’de!

“Vuslat” Hakkında

İbn Arabi’nin, hayatla iç içe olarak da ifade edebileceğimiz Satranc-ı Urefa’sı yani Ariflerin Satrancı oyunu, Vuslat’ın temelini oluşturur. Bu oyun, kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğudur. Oyun 101 basamaktan oluşur ve her basamağındaki maddeler, “iyi insan” olma adımında karşılaşılan değerleri temsil eder. Bu oyundaki menziller, Aziz’in olduğu kadar izleyicilerin de yoludur.

TRT1’in heyecanla beklenen dizisi Vuslat’a dört yeni isim katıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.