‘Vurgun’ dizisinin çekimleri başladı

Yakında FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan ‘Vurgun’ dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Yıllarca komada kalan Kemal ve büyük aşkının öyküsünü konu alan diziden ilk görüntüler geldi.

Çok yakında FOX TV izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘Vurgun’ dizisinin çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

BAŞROLÜNDE GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay paylaşıyor.

blank

Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

VURGUN’UN KONUSU

10 yıl sonra komadan uyanan ‘Kemal’in ve büyük aşkının hikayesini konu alan ‘Vurgun’ yakında FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.