Vücudunda yanıklar oluşan Seda Sayan hastanelik oldu

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’ın sırtındaki sıcak su torbası patladı. Vücudunda yanıklar oluşan Sayan hastanelik oldu.

Gerek sözleri gerek kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan, Instagram hesabından duyurduğu haberle yürekleri ağza getirdi. Sayan, sırtının sıcak su torbası nedeniyle yandığını açıklayan fotoğrafıyla herkesi korkuttu.

57 yaşındaki sanatçı, sırtının son halini paylaşarak, “Sıcak su torbası yanığı. Sırtımın son durumu… Nasıl bir gözdür yarabbim bu” notunu düştü.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Seda Sayan’ın paylaşımı sonrası hayranlarından ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdı. Ünlü isimler de şarkıcıya yorum yağdırdı.

blank

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.