Volkan Konak sahnede anne ve babasının cinsel hayatını anlattı!

Karadeniz ses sanatçısı Volkan Konak, 2 gün önce Antalya’da verdiği konserde anne ve babasının cinsel hayatından bahsetti.

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz gün Antalya Belediyesi’nin düzenlendiği konser kapsamında sevenleriyle buluştu. Konak, her yaştan vatandaşın geldiği konserde anne ve babasının cinsel hayatından bahsetti.

Şarkıların arasında hayranlarıyla sohbet eden Volkan Konak, bir ara kemençecisiyle cinsellik üzerine sohbet etti. Binlerce kişinin önünde çekinmeden anne ve babasının cinsel hayatından bahseden Konak, “Biz 9 kardeşiz ve hep kışın olurduk. Sakın karı koca arasına girmeyin. Çocuklar büyüdükçe yan odadaki atraksiyon ve animasyon anlaşılmasın diye kavga ediyorlar. Ben yan odadaki divan sesindeki ritimden dolayı müzisyen oldum.” dedi.

Konser gelen bir grup Volkan Konak’ın anlatıklarına gülerken bir kısım da tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.