Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel: Hala metrobüse binerim

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, evliliklerini anlattı.

Fenerbahçe’nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel’in Belçika Eski Güzeli olan eşi Zeynep Sever Demirel, evliliklerini Sabah’tan Nebahat Koç’a anlattı.

“BENİ GÖRDÜ TELEFONUMU İSTEDİ”

“Tatillerde Türkiye’ye gelirdim. Yine İstanbul’da gelmiştim. Yakın bir arkadaşımın doğum günü için toplandık. Arkadaşımın sevgilisi, Volkan’ın okul arkadaşıymış.Volkan davetli olmadığı halde tesadüfen o mekandaydı. Beni gördü, telefonumu istedi. Sonra başladık.”

“SÖZÜNÜ GEÇİREMEDİ”

“Güzellik yarışmasına Volkan ile tanıştıktan sonra katıldım. Çok istemiyordu ama flört aşamasında olduğumuz için sözünü geçiremedi.”

“MUHTEŞEM EVLİLİK YOK”

“Birimiz parlayınca birimiz susuyor. Anlaşamadığımız, uyuşamadığımız, fikir ayrılıkları yaşadığımız konular tabii ki oluyor ama çabuk üstesinden geliyoruz. En önemlisi de her şeye rağmen güvenmeye devam edebilmek, sevebilmek… Zaten ‘bizim evliliğimiz muhteşem’ diyenlere çok inanmıyorum. Öyle bir şey yok!”

“Volkan benim hayatımı kısıtlıyormuş gibi bir algı var. Özgürlüğüme düşkün birisi olarak çok fazla gözönünde, ön planda olmayı sevmiyorum. Özürlüğümün kısıtlanmasını istemem.

“Hala pazara gidiyorum. İlk kez pazara gittiğimde haber olmasına da çok şaşırmıştım. İstanbul trafiğinden nefret ediyorum. Okula iki vasıtayla gidebilsem hiç araba kullanmam. Halk otobüsüne bindim. Metro ve metrobüse hala binerim. Toplu taşımayı seviyorum. Burada insanları gözlemlemek hoşuma gidiyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.