‘Vikingler’ dizisinin ‘Kral Ragnar’ı Travis Fimmel, Tuba Ünsal’la yakalandı

4 ay önce Aslışah Alkoçlar’la Bali’de tanışıp aşk yaşayan ‘Vikingler’ dizisinin ‘Kral Ragnar’ı Travis Fimmel şimdi de Tuba Ünsal’la yakalandı. İstanbul’da eğlence turuna çıkan ikilinin nasıl tanıştığı merak konusu oldu.

Vikingler dizisinin ‘Kral Ragnar’ı Avustralyalı Travis Fimmel üç gün önce İstanbul’a geldi. İlk gecesinde Asmalımescit’te eğlenen hatta özellikle dansöz isteyen Hollywood yıldızı bir sonraki akşam ise Tuba Ünsal’la yakalandı. İstanbul Film Festivali kapmasında ülkemize gelen Fimmel açılış gecesinde ‘Lean On Pete’ filminin sunumu yaptıktan sonra gecelere aktı.

NASIL TANIŞTIKLARI SORULDU

Yakışıklı oyuncuya Tuba Ünsal eşlik etti. Eğlence Soho’da başlarken ardından iki mekanda daha saat 05.00’a kadar devam etti. Mekandan ilk çıkan Tuba Ünsal olurken arkasından yürüyen Fimmel bir anda flaşlar patlayınca içeri kaçmak istedi. Ağzı açık kalan Ünsal taksiye binerken ‘Tanışıklığımız nereden geliyor? Hayranı mısınız?’ sorularını yanıtsız bıraktı. Geçtiğimiz ay eşi Mirgün Cabas’la ayrılacağını açıklayan güzel oyuncu ‘Eşinizle evleri ayırdığınız doğru mu?’, ‘Yeni bir aşk mı başladı?’ şeklindeki sorulara karşılık da “Yapmayın arkadaşlar. Festival için buraya geldi. Ben de ona eşlik ettim” dedi.

blank
Travis Fimmel – Tuba Ünsal

TERS YÖNE GİREREK KAÇTILAR

Sabahın ilk ışıklarına kadar birlikte eğlenen ikili taksiyle mekandan ayrılırken flim yıldızı Fimmel’in moralinin bozulması ve yüzünü saklamaya çalışması dikkat çekti. Bindikleri taksiyi ters yönden sokarak gazetecileri atlatmayı başaran çift gece karanlığında gözden kayboldu.

Tuba Ünsal’la Travis Fimmel’in taksiye binerken bakışma anı objektiflere yansıdı.

Tuba Ünsal’la Travis Fimmel taksiciden, gazetecileri atlatmasını istedi.

Travis Fimmel Instagram’da Galata Kulesi’ni paylaştı.

ASLIŞAH’I ARAMADI

Travis Fimmel bundan 4 ay önce de Aslışah Alkoçlar’la aşk yaşamıştı. Bali tatilinde tanışan çift birbirlerinden etkilenip tatil süresini uzatmıştı. Travis’in İstanbul’a gelip Aslışah Alkoçlar’la görüşmemesi de şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.