“Viento Hotel” Alaçatı’da tatil anlayışını değiştiriyor

Türkiye’nin gözde tatil beldesi Alaçatı’da doğayla iç içe, keyifli ve yeni döneme uygun sağlıklı bir tatil imkanı sunan Viento Hotel Alaçatı, gerekli tüm önlemlerini alarak yaza “merhaba” dedi.

Ege’nin incisi Alaçatı’nın tarihi dokusunu en iyi yansıtan otellerden olan Viento Hotel’de yeni döneme uygun tüm hizmetler yayımlanan “Hijyen ve Temizlik Manifestosu” ile titizlikle uygulanacak. Gıda Güvenliği Yönetimi ISO 22000 HACCP belgesini de alarak Alaçatı’da bir ilke imza atan Viento Hotel, ISO22000 (HACCP) belgesinin uluslararası standartlarını da kadrosuna dahil ettiği gıda mühendisi kontrolünde uyguluyor.

Uzun karantina döneminin ardından, heyecanla beklenen yaz tatili için vakit geldi. Tüm dünyada tatil trendleri değişirken güvenli ve hijyenik butik oteller yeni dönemin gözdesi olacak. Türkiye’nin popüler tatil beldesi Alaçatı’daki en popüler butik otellerden Viento Hotel, tüm hazırlıklarını tamamlayarak temizlik ve hijyen standartlarını en üst seviyeye çıkararak, konuklarını ağırlamaya başladı.

“Hijyen Manifestosu”

Bu yaz da Alaçatı’nın en popüler konaklama adreslerinden olan Viento Hotel, “Konuklarımızın ve çalışanlarımızın güvenliği bizim için her şeyden önemli” diyerek yeni dönemde virüs riskini ortadan kaldırmak amacıyla aldığı tüm tedbirleri “Hijyen ve Temizlik Manifestosu” ile duyurdu. Turizm Bakanlığı önderliğinde başlatılan ve uluslarası geçerliliği olan güvenli turizm işletmesi belgesini mutfağı ve konaklama tesisiyle Alaçatı’da ilk alan Viento Hotel oldu. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ile Dünya Sağlık Örgütü’nün yönerge ve tavsiyeleriyle temizlik uygulamalarını da güncelleyen otel yönetimi, yeni dönemdeki tüm hizmetleri buna uygun olarak titizlikle uyguluyor. Gıda Güvenliği Yönetimi ISO 22000 HACCP belgesini de alarak Alaçatı’da bir ilke imza atan Viento Hotel, ISO22000 (HACCP) belgesinin uluslararası standartlarını da kadrosuna dahil ettiği gıda mühendisi kontrolünde uyguluyor.

blank

Manifesto kapsamında:

Giriş sırasında, resepsiyonda temassız ateş ölçerlerle misafirlerin ateşi ölçülerek, her misafir için maske, eldiven ve dezenfektan hijyen kiti veriliyor.

Misafirlerin kimlik ve adres bilgileri, nereden geldikleri, son günlerde ziyaret ettikleri ülkeler gibi veriler Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince üçüncü kişilerle paylaşılmamak şartıyla kayıt altına alınacak.
Resepsiyonda bulunan UV cihazıyla dezenfekte edilen kapı kartı, misafirlere sadece onların dokunacağı şekilde teslim edilecek.

Otelin tüm konuk temas noktalarında da el dezenfektanları bulunuyor. Oda temizliğinde hastane tipi TSE ve CE belgeli dezenfektanlar kullanılıyor. Kapı kolları, gardırop kulpları, elektrik düğmeleri, telefon ahizesi gibi elle dokunulan tüm yüzeyler düzenli aralıklarla dezenfekte ediliyor. Temizlik işlemi bittikten sonra odalar ozon cihazı ve ULV makineleriyle sterilize edilip havalandırılıyor. İ

İsteğe bağlı olarak misafirlere tek kullanımlık havlu ve yastık kılıfı verilecek.

Ortak kullanım alanlarında da önlemler üst seviyede olacak. Bu alanlar düzenli olarak ULV makinesiyle, sisleme yöntemiyle virüse karşı özel etkili dezenfektanlarla sterilize edilecek.

Sosyal alanlarda bulunan masa, sandalye, şezlong ve oturma grupları “2 Metre” kuralına uygun şekilde kullanılacak.
Ayrıca yeni döneme uygun olarak misafirlere rezervasyon tarihlerini girişten 3 gün öncesine kadar ücretsiz olarak değiştirme imkanı var.

Yaz enerjisi

Misafirlerine huzur ve dinginliğin yanı sıra kalite ve konfor sunmayı amaçlayan Viento Hotel, yüksek hijyen standartlarının yanı sıra odalarındaki birinci kalite yataklar, lüks tekstil ürünleri, işlemeli havlu, geçmişin mirasını taşıyan özel dokuma perdeler, jakuzili, havuzlu bahçesi ve keyifli müziklerin eşlik ettiği barı ile de bu yaz tatilcilerin Alaçatı’daki buluşma noktası olacak.

Haziran’a özel kampanya

Tüm önlemlerini alarak yaza eksiksiz hazırlanan Viento Hotel, konuklarıyla yeniden buluşmanın keyfine özel bir kampanya da hazırladı. Haziran ayı boyunca yapılacak konaklamalarda yüzde 25 indirim geçerli olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.