Victoria’s Secret mankeni Kelly Gale: Uçak tuvaletinde seviştim

Dünyanın en çok talep gören 18 yaşındaki Victoria’s Secret mankeni Kelly Gale, Avustralya’da yayımlanan programda bir itirafta bulundu.

Victoria’s Secret podyumuna 18 yaşında çıkan ve dünyanın en çok talep gören modellerinden biri olan Kelly Gale, Avustralya’da yayınlanan sabah programı ‘The Kyle and Jackie Show’da ses getirecek itiraflarda bulundu.

Hürriyet gazetesinin Daily Mail’e dayandırdığı habere göre 22 yaşındaki Gale, uzun süre birlikte olduğu sevgilisiyle uçakta seks yaptığını açıkladı.

Kökeni Avustralya ve Hindistan’a dayanan ünlü model, “Bu yapmak zorunda olduğum bir şeymiş gibi hissettim” diyerek sunucuları şaşırttı.

Uçakta seks fantezisinin skandala dönüştüğünü de itiraf eden Gale, tuvaletten çıkarken basıldıklarını ve buna gülüp geçtiğini anlattı.

Gale, başta gizlemeye çalışsa da söyleşinin ilerleyen dakikalarında uçağın tuvaletinde ilişkiye girdiği kişinin lise yıllarından bu yana birlikte olduğu ilk aşkı Johannes Jarl olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.