Victoria Beckham’a fotoşop şoku

Victoria Beckham’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta, bacağındaki boşluk dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Moda dergisi Vogue için kamera karşısına geçen Beckham, fotoşop kurbanı oldu.

Çin edisyonuna birbirinden iddialı pozlar veren moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafı aşırı fotoşopa maruz kalınca, bacağında oluşan garip boşluk dikkat çekti.

victoria-beckham

UYLUK KEMİĞİ EKSİK

Instagram hesabında 10 milyona yakın takipçisi bulunan Victoria, Instagram hesabına yüklediği siyah beyaz fotoğraflarla tıpkı bir balerin esnekliğinde pozlar verirken, flamingo tarzı duruşunda uyluk kemiği eksik görünüyordu.

DRAMATİK FOTOĞRAF”

Ünlü ismin takipçileri ise, “bacağının bir parçası eksik”, “başarısız bir photoshop”, “dramatik bir fotoğraf” yorumlarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.