Vefa Küçük’e ‘Vefa’

Spor Toto Süper Futbol ligi’nde şampiyon olan takımların Divan Kurul Başkanları bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik YamanTürk’ün daveti üzerine İstanbul’da bir yemekte bir araya gelen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor Divan Kurulu Başkan ve üyeleri son Spor Yasası ve Türk Futbolunun geleceği konusunda görüş alış verişinde bulundular.

İSTANBUL İGFA- Geçtiğimiz günlerde yapılan Fenerbahçe Kulübü Divan seçimini kaybeden ve Şampiyon Kulüpler Divan Başkanlarının 7 yıl önce bir araya gelmesine öncülük eden Vefa Küçük’e, Beşiktaş Divan Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik YamanTürk’ün ev sahipliğinde verilen ‘’Vefa Yemeğine’’ 5 kulübün de divan başkanları katıldı.

VEFA KÜÇÜK’E TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan Divan Kurulu Başkanları Vefa Küçük’e ‘’Süper Lig’te şampiyon olan takımların Divan Kurulu Başkanları arasında kurduğu birliktelik ve dayanışm için teşekkür ettiler. Toplantıya katılan başkanların oybirliği ile almış oldukları karar gereğince de Vefa Küçük Grubu’nun “Onursal Başkanı” seçildi .

Vefa Küçük ise şampiyon Kulüp Divan Başkanları arasında kurulan bu dostluk ve birlikteliğin devam etmesini ve alınacak olan ortak kararların Türk futbolu için itici güç olacağını belirtti. Toplantıyı düzenleyen Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik YamanTürk’e ve katılımcılara teşekkür etti.

” YENİ YASA TARTIŞILIR”

Geçtiğimiz günlerde TBMM ‘de kabul edilerek yürürlüğe giren ‘’Yeni Spor Yasası’’ konusunda görüşlerini açıklayan Kulüplerin Divan önetim Kurulu Başkanları yasanın çok tartışılacak maddelerinin olduğu ve çıkarılacak yönetmelikler ile netlik kazanacağı görüşünde birleştiler.

SAKDER ‘DEN KÜÇÜK ‘E HEDİYE

Toplantı sonrasında ise Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder ,Vefa Küçük’e teşekkür ederek bu birliktelik için göstermiş olduğu katkılar nedeniyle Bursaspor Divan Kurulu adına bir hediye sundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.