Veda Mektubu’nda büyük hesaplaşma! Eski aşıklar Alanur ve Ziya yıllar sonra karşı karşıya

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu’nun pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde büyük bir hesaplaşma yaşanacak.

YouTube video

Başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile beğeni toplayan Veda Mektubu’nda

yolları yıllar önce bir mektup ile ayrılan Alanur ve Ziya çocukları yüzünden bir araya gelirler. Alanur, oğlu Mehmet’i kızı Aslı’dan uzak tutması için Ziya’yı uyarır. Ancak Ziya’da bu ilişkinin karşısındadır. Mehmet’in nişanlı olduğunu söyler. İkili onca yıl sonra ilk kez bir araya gelirken bu buluşmaya gizlice tanık olan bir isim vardır.

Yağışlı ve soğuk havaya denk gelen çekim aralarında güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar ısınmak için soluğu soba başında aldılar. Isınmaya çalışırken bir yandan da objektiflere de gülümseyen ikili Alanur ve Ziya’nın arasındaki gerilimin giderek artacağını belirtirken küllenen aşklarının yeniden alev alıp almayacağı konusunda ise sır vermediler.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz

Akçay kaleme aldığı kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerin yer aldığı Veda Mektubu ,kalplere dokunan hikayesi ile 06 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.