Ve Panayır Köyden Gider fragmanı yayında!

Mete Sözer’in yönetmenliğini üstlendiği; Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya’nın rol aldığı ‘Ve Panayır Köyden Gider’ filmi vizyon için geri sayıma başladı. 10 Haziran’da seyirciyle buluşacak filmin fragmanı da yayınlandı.

Yönetmen Mete Sözer’in ilk uzun metrajlı filmi ‘Ve Panayır Köyden Gider’in fragmanı sinemalarda ve sosyal medyada yayına girdi. Türk Sineması’nın 3 kuşak oyuncusunu; İlyas Salman, Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan’ı bir araya getiren film, geçmişini sorgulayan bir yabancının, küçük bir köyü ziyaret etmesiyle başlayan tuhaf olaylar zincirini konu ediyor. Köye gelen davetsiz misafirin (Cem Davran), köy ahalisinin geçmişte kalan karanlık anılarını canlandırmasıyla yaşananlar, izleyiciyi ilginç bir kurguyla örülmüş olayların içine çekiyor.

ve panayir koyden gider afis

Çekimler Konya’da, Montaj Los Angeles’ta

Filmde İlyas Salman, Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra; Açelya Devrim Yılhan ve Meral Çetinkaya, Gloria Huwiler gibi isimler de rol alıyor. Çekimleri Konya’da tamamlanan filmin, montaj ve yapım süresi Los Angeles’ta gerçekleştirildi. Uluslararası pek çok festivalde yarışan ‘Ve Panayır Köyden Gider’, İstanbul Film Festivali’nde de gösterilmişti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.