Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanı sevenleriyle buluştu

Ekranların sevilen dizisinde Tevfik kendi ayağına mı sıktı? Tevfik’in Eşref Paşa’yı vurması, bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Ölmeden önce Eşraf Paşa’nın yazdığı mektup, Azize’nin eline ulaşacak mı? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve özeti ile haberimizde.
Vatanım Sensin’in 21. bölüm fragmanında Eşref Paşa’yı öldüren Tevfik hakkında gerçekler ortaya mı çıkıyor? Vatanım Sensin yeni bölümünde neler olacak? Tevfik tarafından başından vurularak öldürülen Eşref Paşa, ölümünün hemen ardından Azize’ye bir mektubu Tevfik tarafından başından vurularak öldürülen Eşref Paşa, ölümünün hemen ardından Azize’ye bir mektup göndermiştir. Azize kuşkulandığı tüm soruların cevabını bulabilecek mi?

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMAN | 21. BÖLÜM

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında hain damgası Cevdet’ten uzaklaşmak üzere.. Son bölümde Tevfik’in Eşref Paşa’yı vurması, bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında Azize hemşireye öldükten sonra bir mektup gönderen Eşref Paşa, Cevdet hakkındaki detayları gün yüzüne çıkarmıştır. Peki , Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında Eşref Paşa’yı vuran Tevfik, mektup sebebiyle Azize’yi kayıp edecek midir? İşte, detaylı bilgiler.

YouTube video

Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında Cevdet için kötü, Azize hemşire için olumlu bir gelişme ekranlara gelecek. Son bölümde vatanperver olarak gördüğü ve cephede savaştığı Tevfik tarafından başından vurularak öldürülen Eşref Paşa, ölümünün hemen ardından Azize’ye bir mektup göndermiştir. Vatanım Sensin 21. bölüm fragmanında gönderilen mektupta Azize’nin tüm kuşkularını giderecek bilgiler yer alacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.