Vatani görevini yapan şarkıcı Edis’e kötü haber!

İskenderun’da vatani görevini yapan şarkıcı Edis’e kötü haber geldi. Yakışıklı popçunun arabasına el konuldu.

25 Aralık’ta vatani görev için birliğine teslim olan Edis İstanbul’dan gelen haberle sarsıldı. Bir süre önce eski menajerlik firması tarafından icraya verilen Edis’in İstanbul’daki arabasına el konuldu.

Geçtiğimiz günlerde menajerlik firması ile anlaşmasını tek taraflı fesheden ve babasıyla devam eden Edis’e firma dava açmıştı. Edis iddiaları kesin bir dille yalanlasa da sonrasında belgeler ortaya çıkınca icralık olduğu haberleri doğrulamak zorunda kalmıştı.

blank
Edis

Bu olay öncesinde Soner Sarıkabadayı da Edis’i kendisinin keşfettiğini ileri sürerek Edis’ten 30 bin TL tazminat istemişti.

Tüm bu olayların ardından 2. Sayfa’da yer alan habere göre Edis’in lüks aracı haciz edildi, sonrasında Edis’in babasının araya girmesiyle haciz kararı kaldırıldı.

Edis ve eski menajerlik şirketi arasında yeni gelişme!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.