Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in aile sırları ortaya saçıldı

FOX’ta yayınlanan Sen İste Yeter programında Vatan Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker’in abisi ve ablası canlı yayına çıktı. Sarsıcı açıklamalar peş peşe geldi.

Türkiye Vatan Şaşmaz cinayetini ve perde arkasındaki ilişkiler ağını konuşuyor.

Otel odasında öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın katili, eski manken Filiz Aker’in kanlı geçmişi ortaya çıktı.

Filiz Aker’in bir buçuk ay önce otele yerleştiği, mezar satın aldığı, Vatan Şaşmaz’ı öldürmeye uzun zaman önce karar verdiği anlaşılıyor.

FOX’ta yayınlanan Sen İste Yeter programında Hande Ataizi’nin konuğu olan usta magazinci Ali Eyüboğlu olayla ilgili yorumlarda bulundu. Bu arada canlı yayına Filiz Aker’in abisi ve ablası sırayla katılarak çarpıcı açıklamalar yaptılar.

Filiz Aker’in canlı yayına bağlanan abisi, kardeşinin Vatan Şaşmaz ile evlilik düşüncesi olduğunu söyledi. Abisi kendisinin 11 yıl gasp suçundan cezaevinde kaldığını belirtirken bir başka sarsıcı gerçek ortaya çıktı. Filiz Aker’in bir abisi de annelerini öldürmekten halen cezaevinde bulunuyordu.

Canlı yayına katılan Filiz Aker’in şarkıcı ablası Eda Eren ise, olanlara inanamadığını söyledi. Eda Eren, Vatan Şaşmaz’ın ailesinden kız kardeşi adına sonsuz özürler dilediğini belirtti ve şaşkınlığını dile getirdi. Medyafaresi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.