Vartolu “12 Numaralı Adam” oyunuyla Avrupa turnesini tamamladı

Bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterler ile dikkatleri üstüne çeken ve “Çukur” dizisindeki “Vartolu” karakteri ile fenomene dönüşen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil “12 Numaralı Adam” oyunuyla Avrupa turnesini tamamladı.

Prömiyerini 28 Nisan’da Amsterdam yapan “12 Numaralı Adam”ın Zürih, Mannheim ve Berlin’deki oyunları tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.

Rol aldığı dizi, tiyatro ve sinema filmlerindeki başarılı performanslarının yanı sıra kendi yazıp yönettiği kısa filmlerle de ödülleri toplayan yetenekli oyuncu Erkan KolçakKöstendil, “12 Numaralı Adam” oyunun turnesinde Avrupalı hayranları ile bir araya geldi. Oyuna yoğun ilgi gösteren hayranları, kendisiyle oyun sonrasında fotoğraflar çektirdiler.

Amsterdam, Zürih, Essen, Berlin, Deventer, Vorarlberg ve Nürnberg olmak üzere toplam 8 şehri gezerek 12 gösteri sahneleyen oyuncuyu en şaşırtan anlardan biri Nürnberg’deki oyununu Arjantin’den izlemeye gelen hayranı oldu. Tiyatro seyircisinin bazen kendilerini bir futbol tribününün içindeymiş gibi hissettiklerini belirten KolçakKöstendil, bu oyunu Türkiye’den önce Avrupa’da sahnelemesini şu sözlerle anlatıyor: “Sınır dediğimiz şeyin aslında olmadığını gördüm. Senden, kendinden bir hikayeyi gidip dünyanın öbür ucundaki insanlarla paylaşabiliyorsun.”

Yeni sezonu ekimde Viyana ve Londra’da açacak olan KolçakKöstendil, 2019 yılında ‘12 Numaralı Adam’ı Türkiye’de sahneleyecek. Başarılı oyuncu, oyunun İngilizce versiyonunu hazırlamayı da planlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.