Vargas İstiklal Marşı’nı Ebrar’dan öğreniyor

Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğu sonrası Küba asıllı Türk voleybolcu Melissa Vargas çok konuşuldu. Türkiye A Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, katıldığı bir programda takım arkadaşı Vargas’a İstiklal Marşı öğrettiğini söyledi.

Türkiye A Milli Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat elemelerinde Belçika’yı 3-0 mağlup ederek sezonu 22’de 22 ile kapadı. 4Bir4Bir’e konuşan Ebrar Karakurt, takım arkadaşı Melissa Vargas ile ilgili konuştu. Karakurt, Küba asıllı arkadaşı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“VNL’in ilk gününden beri Vargas, biz İstiklal Marşı’na başlarken Vargas’a ‘Korkma sönmez’ diye bir girişle giriyordum. O da bir anda bunu tekrar söylemeye başladı. Ben maçta böyle söylerken her defasında Vargas’ın kulağına eğilmemden bence sıkıldı biraz. Artık o da söylemeye başladı. Çalışmalarımızın çok başındayız. Sadece birkaç cümle biliyor. Umarım tüm İstiklal Marşı’nı öğreteceğim günler de yakındır.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.