“Var Mısınız Yok Musunuz” da rekor ödül sahibini buldu

Bir İlker Ayrık eğlencesi olan “ Var Mısınız Yok Musunuz” da dün akşam hayat hikayeleri hayli merak edilen Havva-Engin Çavuş çifti yarıştı. Orhan Gencebay’a hayranlığı ile bilinen Engin Çavuş, gençliğinde Orhan Gencebay’a benzemek için alt dudağını yapıştırarak yattığını ve ne kadar hayran olduğunu anlatmıştı.

Yarışmada kutularına giden Havva-Engin Çavuş çifti ilk kez büyük ödüllerden biri olan 150.000 lirayı alarak yarışmadan ayrıldı. Büyük heyecanın yaşandığı programda İlker Ayrık, izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirdi. Üzerine çiçekler takan İlker Ayrık çiftin heyecanını yatıştırmaya çalıştı.

Geçtiğimiz haftalarda kutusuna gitmeyerek 500.000 lirayı kıl payı kaçıran Pınar-Tanju Baltacı çiftinden sonra, yarışmacılar büyük bir cesaret örneği göstererek kutularına gittiler. Büyük ödüllerden biri olan 150.000 lirayı alan yarışmacıların yaşadığı heyecan sosyal medyada da oldukça ses getirdi.

Engin Çavuş’un hayran olduğu Orhan Gencebay zaman sıkıntısı nedeni ile stüdyoya misafir olamadığı için Çavuş çiftine “Beni Biraz Anlasaydın” şarkısını armağan ettiğini iletince, şarkı eşliğinde dans eden çift duygu dolu anlar yaşadı.

İlker Ayrık “Var Mısınız Yok Musunuz” diyerek bu sezona da damgasını vuruyor!

Yeni ve farklı bir içeriğiyle ekrana gelen yarışma programında bu kez çiftler yarışıyor! “İlker Ayrık oyunları” da yarışmayı bambaşka bir eğlenceye taşıyor.

Muhteşem ödüller…

‘Var Mısınız Yok Musunuz’ da ‘500.000’ TL para ödülünün yanı sıra araba ödülü de yer alıyor.

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz” Cumartesi ve Pazar akşamları 20.00’de Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.