“Var Bunlar” beIN CONNECT’te İzleyici Karşısına Çıkacak!

Yapımını Z Medya’ın üstlendiği yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Var Bunlar”, çok yakında Türkiye’nin dijital içerik platformu beIN CONNECT ekranlarında olacak.

Gündelik hayatın içinden çıkılmaz tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaş Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alan “Var Bunlar” izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Yaz dönemine damga vurması beklenen “Var Bunlar” dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden “Var Bunlar”ın senaryosunu, dizinin başrolünde de yer alan Giray Altınok ve Kerem Özdoğan kaleme alıyor. Samet ve Tufan karakterlerini canlandıracak Altınok ve Özdoğan ikilisinin kaleme aldığı ve izleyiciyi kahkahaya boğacağı “Var Bunlar” her Perşembe beIN CONNECT’te yayınlanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.