Van Büyükşehir’den Toplu Taşıma Araç Şoförlerine Eğitim Semineri

Van Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için kendi bünyesinde görev yapan şoförlere eğitim vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde, engellilerin ve 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmalarında farkındalığın arttırılmasına yönelik seminer düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesine ait Otobüs Hareket Amirliğin de düzenlenen seminere Ulaşım Daire Başkanı Aydın Aydemir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden görevliler ve Halk Otobüsü şoförleri katıldı.

Seminerde engelli vatandaşlara verilen hizmet kalitesinin arttırılması ve yaşlı vatandaşlara sağlıklı bir iletişim kurmanın yolları anlatıldı.

Son derece verimli geçen seminer karşılıklı soru-cevap şeklinde son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.