Van Büyükşehir, Kadınları Tarih ve Doğayla Buluşturmaya Devam Ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi’nin “50 Bin Kadınımızı Van’ımızın Tarihi ve Doğal Güzellikleriyle Buluşturuyoruz” projesi devam ediyor. Proje kapsamında bugüne kadar 35 bin kadına kentin tarihi ve ören yerlerini gezdiren Büyükşehir, hedeflediği sayının yaklaşık yüzde 75’ne ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kadınları kentteki tarih ve doğal güzelliklerle buluşturmaya devam ediyor. 27 Haziran 2022’de Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı tarafından startı verilen ‘50 Bin Kadın Doğal ve Tarihi Güzellikleri Ziyaret Ediyor’ projesi ile şu ana kadar 35 bin kadın kentin tarihi ve ören yerlerini ziyaret etti.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında Eylül ayı sonuna kadar ise 50 bin kadının Tarihi Akdamar Adası, Çatak Kanisipi Şelalesi, Muradiye Şelalesi ve Ağrı Doğubayazıt İshak Paşa Sarayı’na götürülmesi hedefleniyor.

Gezilere katılmak isteyen kadınlar www.vankadinaile.com adresi ile 0536 283 05 50 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.