Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri” kadınları bir araya getirmeye devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda yapılan programa Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, kadınlar ve çocuklar katıldı.

Kadınların ilgi gösterdiği programda Van İl Müftülüğü Aile Dini ve Rehberlik Bürosu üyesi Elif Bilen, Katılıcılara “Dijital dünyada değerleriyle aile olmak” konulu seminer verdi.

Bilen seminerde “Ebeveynler olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi dijital dünyanın olumsuz tesirlerine maruz kalmamaları için önlemler alınması gerektiğini ” ifade etti.

Oldukça verimli geçen seminer karşılıklı soru ve cevap bölümüyle son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.