Van Büyükşehir Belediyesi, 4’ü çocuk ve olmak üzere 7 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 4’ü çocuk ve 3’ü yetişkin olmak üzere 7 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Daha önce Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapan ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki sosyal hizmet uzmanları tarafından tespitleri yapılan vatandaşların tekerlekli sandalyeleri, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında, Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ekrem Tanış tarafından teslim edildi. Tekerlekli sandalyelerini teslim alan aileler, büyük bir mutluluk yaşarken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesince, 2022 yılı içerisinde 16 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edilirken, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara medikal malzeme yardımı da yapılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.