Van, Ağrı, Cudi, Cabar tertemiz olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Allah’ın izniyle Cumhuriyetimizin 100. yılında; Gabar tertemiz olacak, Cudi tertemiz olacak, Ağrı tertemiz olacak, Van tertemiz olacak” dedi.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Soylu, “Kahraman kardeşlerim;

Siz, Milletin namusunun, Siz, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin, Siz, ay yıldızlı bayrağımızın gönderde nazlı nazlı dalgalanmasının en önemli teminatısınız. Sizlerden isteyeceğimiz tek şey var: Mesleğinizin hakkını verin” dedi.

Terör unsurlarından birçok ilin temizlendiğini ifade eden Bakan Soylu, “Bugün, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla; Amanoslar, Karadeniz, Tendürek, Erzurum, Kars Çemçe-Madur tertemiz. Allah’ın izniyle Cumhuriyetimizin 100. yılında; Gabar tertemiz olacak, Cudi tertemiz olacak, Ağrı tertemiz olacak, Van tertemiz olacak. 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemini başarıyla bitiren 763’ü subay, 2 bin 937’si astsubay olmak üzere toplam 3 bin 700 evladımızı görev yerlerine uğurladık. Evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, her birine üstlenecekleri görevlerde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.