Vali Dr. Ozan Balcı, Sahil Yolunda Devam Eden Çalışmalarını İnceledi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Sahil Yolunda incelemelerde bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı beraberinde Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, devam eden çalışmaları inceledi.

Tuşba İlçesi İskele Mahallesi Yaşar Kemal parkı ve Edremit ilçesinde İpekyolu Caddesine bağlayacak sahil yolunda yürütülen çalışmaları denetleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Sahil yolu projesi ile Vanlının Van denizi ile buluşmasını sağlayacaklarını kaydetti.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Temmuz ayı sonunda yolun dolgularını bitirip, eylül ayında da sathi kaplamasını bitirmeyi planlıyoruz. Bu yol bize alternatif bir güzergah oluşturacak. İpekyol’undaki trafik yoğunluğunu alacak, vatandaşımızın denize yaklaşmasını, sırtını denize dönmüş olan Van’ın denizle buluşmasını sağlayacak. Proje detayında çocukların, kadınların, gençlerin ve yaşlıların dinleneceği rekreasyon alanları da planlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir süre alanda incelemelerde bulunan Balcı ve beraberindekiler daha sonra buradan ayrıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.