VakıfBank Worldcard ile 10 alışverişten biri bedava

VakıfBank müşterileri, 1-30 Haziran tarihleri arasında Worldcard ile yaptıkları 10 alışverişten biri tutarında Worldpuan kazanıyor.

VakıfBank, yaza girerken ihtiyaçları artan müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunacak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında VakıfBank, Worldcard sahibi müşterilerine, 30 Haziran tarihine kadar farklı günlerde yapacakları 10 alışverişten birini hediye ediyor.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlaması yeterli. Kazanılan Worldpuan’lar 7 Temmuz 2022 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yüklenerek bir gün sonra kullanıma hazır hale geliyor. Worldpuan’ların 23 Temmuz 2022 tarihine kadar kullanılması gerekiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.