VakıfBank Spor Kulübü oyuncuları şampiyonluk getiren performanslarını şubeye taşıdı

Gösterdikleri üstün performans ile sezon başında ortaya koydukları 5 kupa hedefini başarıyla yakalayan VakıfBank Spor Kulübü’nün yıldız oyuncuları VakıfBank’ın reklam yüzü oldu. Filmde, şubenin farklı birimlerinde görev yapan 6 VakıfBank oyuncusunun sundukları hizmetler, Tolga Sarıtaş’ın seslendirmesiyle bir maç atmosferinde aktarılıyor.

VakıfBank son reklam filminin yıldızları, bu yıl 35’inci sezonunu tamamlayan ve kazandıkları ulusal ve uluslararası düzeydeki 5 kupa ile taraftarlarının ve Türkiye voleybolunun yüzünü güldüren VakıfBank Spor Kulübü’nün başarılı oyuncuları oldu.

VakıfBank’ın hem sporda hem de finans alanındaki şampiyonluğunu ortaya koyan filmde VakıfBank’ın yıldız oyuncularından Cansu Özbay, Derya Cebecioğlu, Gabriela Braga Guimaraes, Kübra Akman, Melis Gürkaynak ve Zehra Güneş rol alıyor.

Bir VakıfBank şubesinde görev yapan oyuncular, voleybol sahasındaki üstün performanslarını hatırlatan bir performans sergiliyor. Oyuncuların sundukları hizmetler, VakıfBank’ın marka yüzü Tolga Sarıtaş’ın seslendirmesiyle bir maç atmosferini anımsatacak şekilde anlatılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.