Vagner Love Beşiktaş’ı icraya verdi

700 bin Avro’luk alacağı için Vagner Love, avukatı aracılığıyla FIFA’ya başvurdu ve icra takibi başlattı.

Cenk Tosun’un ayrılmasından sonra Beşiktaş’ın golcü sorununu çözmek için devre arasında transfer edilen; ancak hayal kırıklığı yaratan Vagner Love’dan Beşiktaş’a bir şok daha.

Beşiktaş’la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve senelik 2 milyon avro kazanan Vagner Love, 2 aylık alacağı ödenmediği gerekçesiyle avukatı vasıtasıyla icra takibi başlattı.

Daha önce alacaklarının ödenmemesi durumunda FIFA’ya gidebileceğini belirten Sambacı, 2 aylık gecikmenin ardından önce Türkiye Futbol Federasyonu’na ardından da FIFA’ya başvurdu.

Satış listesine konulan 33 yaşındaki futbolcunun bu girişimiyle iyice gözden düştüğü ve yönetimin, alacaklarına karşı oyuncunun bonservisini bile vermeyi bile düşündüğü öğrenildi.

Oyuncuların ödemelerini sezon boyunca mümkün olduğu kadar aksatmayan Beşiktaş yönetiminin mali sıkıntılar nedeniyle son ödemelerde zorlandığı öne sürülüyor. Ancak Love gibi şikâyetlerin önüne geçmek için özellikle yabancı oyunculara bir miktar ödeme yapıldığı belirtiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.