Vadi Açıkhava’da Haluk Levent hem ağladı hem ağlattı!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava’da bu kez U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserleri kapsamındaki son konserinde 6 Ekim akşamı Haluk Levent’i ağırladı.

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturan U.S Polo ASSN. Açıkhava Konserler serisinin finali Haluk Levent ile gerçekleşti.

blank
Haluk Levent

Türk Rock müziğinin en sevilen isimlerinden Haluk Levent bu yaz ikinci defa Vadi Açıkhava sahnesinde binlerce hayranı ile buluştu. Haluk Levent Vadi Açıkhava’da, eski ve yeni şarkıları ile unutulmaz bir konser performansına soğuk havada enerjisi ve imza attı.

Yıllardır kendisine sahnede eşlik eden ekibinin açılış yaptığı konsere Kaçış ve Ankara ile başlangıç yapan Haluk Levent, Deliler cover’ı ile devam etti. ‘Deniz Üstü Köpürür’ Muğla türküsünü seslendiren Levent’e zeybekler eşlik etti.

Haluk Levent

Neslican Tay için söylediği şarkıda duygusal anlar!

Kanser mücadelesine geçtiğimiz günlerde yenik düşen Neslican Tay için Elfida şarkısını söyleyen Haluk Levent hem ağladı, hem ağlattı.

Yüksek sahne enerji ile bir dakika boyunca konserde yerinde durmayan Levent, seyircilerin arasına girerek, hem şarkı söyledi hem de selfie çektirmeyi ihmal etmedi. Levent, ‘Uzun ince bir yoldayım’ı binlerce hayranı ile piyano eşliğinde söyledi.

26 yıllık müzik hayatının, 10 yeni şarkının yer aldığı 15. albümü ‘Tam Bana Göre’yi Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayınlayan Haluk Levent, geçtiğimiz yaz Türkiye’nin birçok yerinde konserler verdi.

Kendi müzikal geçmişinde kullandığı her türden, kendini dinleyenlerin beğeni yelpazesindeki her renkten parçalar bulunan bu albüm için söylemeyi çok sevdiği şarkıları seçen Haluk Levent, bu albümü bundan sonraki çalışmalarında açılacağı yeni ufukların habercisi olarak görüyor.

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile yaz boyunca birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yaptı. Ekim programının kapanışını ise 26 Ekim’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Mustafa Sandal yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.