Vadi Açıkhava popçu Edis’i askere uğurladı!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri kapsamında 6 Eylül Cuma akşamı Türk pop müziğinin Prensi Edis’i sürprizlerle ağırladı.

Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları U.S POLO ASSN. AÇIKHAVA KONSERLERİ ile hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

blank

Hayranlarının başlamadan önce uzun kuyruklar oluşturduğu VadiAçıkhava konseri için Edis, performansını sergilemeden önce sahne açılışını özel olarak hazırladığı video görseli ile yaptı. Dansçılarının kısa şovu sonrası genç sanatçı, onlarla beraber en bilinen şarkıları ‘Olmamış mı’ ve ‘Benim ol’ ile eğlencenin fitilini ateşledi.

Edis, peş peşe şarkılarını seslendirdikten sonra, ilerleyen dakikalarda hayranlarına 21 Aralık’ta askere gideceğini açıkladı. ‘Benim için bir dönem kapanıyor, yeni bir dönem başlıyor’ diyen Edis, son günlerde hakkında çıkan olumsuz haberlere sahneden yanıt verdi. ‘Askere kadar konserler, yeni single ile sizlerin karşısında olacağım’ diyen Edis’e hayranları ‘en büyük asker bizim asker’ tezahüratında bulundu.

5000 kişilik mekanı genç ve fanatik hayranları ile dolduran Edis, üç saat boyunca muhteşem sahne şovları, kıvrak dansları, özel repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Edis’in VadiAçıkhava konserindeki sürprizleri: Aybüke ve Ateş

İlk single’ı ‘Ne Diyorsan’ ile çok ses getiren, geçen sezondan beri Okan Bayülgen’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı ‘Harem Kabare’ müzikalinde rol alan Aybüke, kendisine ilk günden beri destek olan Edis’in sahnesine konuk oldu. Güzelliği ve sahnesi ile göz dolduran Aybüke, Eylül’ün son haftası yeni single’ı ‘Öpücem’i yayınlayacağını söyledi.

1 Aralık 2014’te çıkardığı ‘Benim Ol’ single çalışması ile patlayan genç yıldız Edis 5 yıl içinde Türk pop müziğin prensi haline geldi. Art arda çıkardığı single şarkıların ardından 2018’de yayınladığı ‘An’ albümüyle yerini iyice sağlamlaştırdı.

İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşaa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile eylül ayı boyunca U.S. Polo Assn. Açıkhava Konserleri’ne ev sahipliği yapıyor:

13 Eylül’de Teoman müzikseverleri coşturacak

20 Eylül akşamı, Türk pop müziğinin güçlü ve özel seslerinden Ferhat Göçer hayranlarıyla buluşacak.

21 Eylül’de efsanevi grup MFÖ sahnede.

22 Eylül’de Karadeniz Gecesi ile müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuğu ile son dönemde adından söz ettiren Öykü Gürman ve konukları İmera, Merve Yavuz ve Ekin Uzunlar olacak.

Eylül programının kapanışını ise 27 Eylül’de Türk Pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Funda Arar yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.