Uyanış Büyük Selçuklu’nun çekimleri durduruldu

Başrollerinde Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı TRT1’in en sevilen yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuk’lu dizisinde koronavirüs paniği başladı. Sencer karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ekin Koç, koronavirüse yakalandı. Uyanış Büyük Selçuk’lu çekimlerini durdurulurken çalışanlara izin verildiği öğrenildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını giderek kötü bir hal alırken dizi setlerinden de korkutan haberler gelmeye başladı. Koronavirüsle ilgili bir kötü haber de Uyanış Büyük Selçuklu dizisi setinden geldi.

blank

EKİN KOÇ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ dizisinin setinde başrol oyuncusu Ekin Koç’un koronavirüs testi pozitif çıktı. Kısa sürede çekimlerin durdurulduğu dizide onlarca çalışan da izne çıkarıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.